Welkom bij Wabu Pakket

Bent u op zoek naar een snelle, betrouwbare en flexibele partner voor de bezorging van uw brieven, pakketten en pallets? Wij bieden u een compleet pakket logistieke dienstverlening. We hebben een eigen pakket- en palletdienst, maar doen ook los koerierswerk. Al uw lokale, regionale, nationale en internationale verzendingen bezorgen wij aan het juiste adres. Heeft uw bezorging spoed? Ook dan kunt u bij ons terecht. Alle zendingen krijgen de behandeling die ze verdienen.

Onze 10 medewerkers gaan graag voor u op pad. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende voertuigen, afhankelijk van de te vervoeren lading. Vanzelfsprekend is alle transport goed verzekerd.

Wagenpark Wabu Pakket

Wabu Pakket beschikt over de NIWO Eurovergunning, een ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Wabu Pakket is zowel overdag alsook 's nachts in de weer. We zijn dus vanzelfsprekend ook 24 uur per dag bereikbaar. Middels tracking en tracing is het mogelijk om uw goederen te volgen.

Referenties
Wabu Pakket is een koeriersbedrijf met een zeer gevarieerd aanbod aan diensten op logistiek gebied. Zo zorgen we iedere ochtend voor het uitrijden van dagblad De Gelderlander naar distriebutiedepots in de regio. We verzorgen daarnaast nachtdistributie van gereedschappen en onderdelen voor monteurs van onder andere: Canon, Kyocera, Pon Logistics, Skidata, Centric, Still Transport, Metos, Geveke Transport en Veld Koeltechniek.

Wabu Pakket is al jaren lang onze vaste koerier voor kleinere pakketten, maar vervoerd ook complete systemen. Een betrouwbare en snelle partner die al onze logistieke zorgen uit handen neemt.

Wim Muller, MCS Engineering Zelhem

Tarieven
Door onze flexibiliteit kan Wabu Pakket u tegen zeer gunstige tarieven van dienst zijn. We leveren altijd maatwerk en berekenen voor u de voordeligste manier van levering. Voor het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

 • NIWO Eurovergunning
  Wabu Pakket beschikt over de NIWO Eurovergunning. De Eurovergunning is de ondernemersverguning voor transportbedrijven. Meer informatie op www.niwo.nl.
 • Wist u dat...
  Wist u dat wij gebruik maken van tracking and tracing, zodat u altijd uw pakket kunt volgen? Dat is wel zo'n fijn gevoel voor u!
 • Wabu Pakket
  Veldhoekseweg 9a
  7255 NH Hengelo (Gelderland)

  Mobiel: 06-54215565

  E-mail: info@wabupakket.nl