Wabu Pakket is een koeriersbedrijf met een zeer gevarieerd aanbod aan diensten op logistiek gebied. Zo zorgen we iedere ochtend voor het uitrijden van dagblad De Gelderlander naar de distributiedepots in de regio. Wabu Pakket heeft een eigen pakket en palletdienst, maar doet ook los koerierswerk.

We verzorgen de nachtdistributie van gereedschappen en onderdelen voor monteurs van onder andere  Océ, Kyocera, CaféBar, Still Heftrucks, Metos, Geveke Transport en Veld koeltechniek.

Uiteraard zijn er nog veel andere mogelijkheden.

Onze 10 medewerkers gaan graag voor u op pad. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende voertuigen, afhankelijk van de te vervoeren lading. Vanzelfsprekend is alle transport goed verzekerd. Wabu Pakket is zowel overdag alsook 's nachts paraat en in de weer. We zijn dus vanzelfsprekend ook 24 uur per dag bereikbaar. We maken gebruik van tracking & tracing, zodat u uw goederen altijd kunt volgen.

Wabu Pakket beschikt over de NIWO Eurovergunning. De Eurovergunning is de ondernemersverguning voor transportbedrijven. Meer informatie op www.niwo.nl.

Vanwege onze flexibiliteit kan Wabu Pakket u tegen zeer gunstige tarieven van dienst zijn. Voor het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.